Brievenbusdozen

2 Minuten Gepost op:


Over ons

Blog over folder verspreiding Hé! Mijn naam is Tomas. Op redelijk jonge leeftijd als kind al, bracht ik de folders van de winkel van mijn nonkel rond. Later bracht ik ook plaatselijke krantjes en andere reclame rond. Op deze manier verdiende ik met folder verspreiding niet alleen een aardig zakcentje als jong knaap, maar ondertussen leerde ik ook belangrijke lessen over wat werken is. Nu jaren later, ben ik een belangrijk logistiek manager folder verspreiding voor één van de grotere reclamebladen. Juist ja, het werkje wat ik als kind deed is uitgegroeid tot iets wat ik zelf nooit heb durven dromen. Voel je geïnviteerd om een kijkje te nemen op mijn site. Veel leesplezier!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Brievenbusdozen
12 juni 2019

De brievenbusdoos, elegant, compact en goedkoop!

Soms wil men er bij het versturen van een product zeker van zijn dat het netjes en veilig bij de klant bezorgd wordt. Vaak is een gewone papieren envelop geen optie, en zijn deze producten ook eigenlijk te klein voor een normale kartonnen doos. Hierbij is de brievenbusdoos ideale optie.

Waarom een brievenbusdoos?

De brievenbusdoos is stevig, elegant en compact als een envelop. In alle brievenbussen passen brievenbusdozen zonder problemen door de brievenbus. Vandaar dat deze ook deze specifieke naam heeft. Dit kan heel veel kosten besparen, omdat u een pakketje per post kunt versturen in plaats van als een pakketje. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen succesvol zijn vanwege het handige, compacte formaat maar ook omdat de verzendkosten een stuk lager zijn.

In alle soorten en maten

Je zou denken: doos gelijk doos, maar dit is niet waar. Er zijn verschillende soorten brievenbusdozen. Welke soort brievenbusdozen u kiest hangt natuurlijk helemaal van uw eigen wensen af. Bijvoorbeeld is het zo dat er brievenbusdozen zijn met een extra kreukelzone. Dit zorgt ervoor dat er aan de zijkant wat ruimte overblijft, zodat de inhoud van je pakketje wordt beschermd, mocht het tijdens het transporteren vallen of ergens tegenaan stoten.

Ook zijn er extra stevige brievenbus dozen. Voor extra breekbare artikelen is dit vooral handig. Het is dan handig brievenbusdoos te kiezen van massief karton .

Ook zijn er mensen die moeite hebben met het inpakken van een pakketje, daarom zijn er dus ook brievenbusdozen met de speciale zelfklevende sluiting aan twee kanten zodat dit slechts kinderspel is.

Let wel goed op het juiste formaat van de doos. Het zou heel jammer zijn als u in grote hoeveelheden dit soort brievenbusdozen bestelt en er dan achter komt dat het helemaal niet door de brievenbus past. Wanneer u brievenbusdozen besluit te kopen, kunt u terecht bij vrijwel alle verkopers van verpakkingsmateriaal. Let er wel op wat u dus precies bestelt laat je dus goed over informeren over het gewicht en natuurlijk de prijs. En lees uzelf hier ook goed over in. Nogmaals, het zou zonde zijn als u gelijk heel veel brievenbusdozen bestelt en als dit vervolgens niet blijkt te passen en u daarmee heel veel geld weggooit. Let er dus op wat u precies bestelt, dat het formaat aan de juiste eisen voldoet. Voor de rest kunt u het soort doos aanpassen aan uw eigen wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens bij Boxes in Stock BV voor het aanbod.

• Tags: • 414 Woorden