Huis aan huis verspreiding van folders nog altijd populair

3 Minuten Gepost op:


Over ons

Blog over folder verspreiding Hé! Mijn naam is Tomas. Op redelijk jonge leeftijd als kind al, bracht ik de folders van de winkel van mijn nonkel rond. Later bracht ik ook plaatselijke krantjes en andere reclame rond. Op deze manier verdiende ik met folder verspreiding niet alleen een aardig zakcentje als jong knaap, maar ondertussen leerde ik ook belangrijke lessen over wat werken is. Nu jaren later, ben ik een belangrijk logistiek manager folder verspreiding voor één van de grotere reclamebladen. Juist ja, het werkje wat ik als kind deed is uitgegroeid tot iets wat ik zelf nooit heb durven dromen. Voel je geïnviteerd om een kijkje te nemen op mijn site. Veel leesplezier!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

Brievenbusdozen
12 juni 2019

Huis aan huis verspreiding van folders nog altijd populair

Ook al zijn er verschillende vergelijkingssites en apps om aanbiedingen van winkels te vergelijken: huis aan huis verspreiding van folders is nog altijd populair bij consumenten. Hieronder lees je hoe je ervoor zorgt dat jouw folder er uitspringt.  Tips voor huis aan huis verspreiding van folders
 

1. Zorg voor een professioneel ontwerp - Als kleine ondernemer is je budget vaak beperkt en ben je misschien geneigd om te kiezen voor de huis aan huis verspreiding van een eenvoudig A-4 tje met aanbiedingen. Dit is weliswaar goedkoop, maar zal niet echt indruk maken op de consument. Zeker niet als de folder in een pakket met andere reclames zit. Als je niet wilt dat je folder meteen bij het oud papier belandt, zorg er dan voor dat je folder een professionele opmaak heeft en opvalt door bijvoorbeeld een afwijkend formaat. 


2. Verspreid regelmatig folders - De meeste mensen houden van regelmaat. Kies er dan ook voor om met regelmaat een folder te verspreiden: iedere week, een keer in de twee weken of iedere maand. Als je budget niet zo groot is, kan je ervoor kiezen om ieder seizoen een bijzondere folder rondom een bepaald thema te laten verspreiden. Zorg ervoor dat consumenten uitkijken naar het moment dat jouw folder op de deurmat valt.  


3. Bied een kijkje achter de schermen - Een manier waarop je als plaatselijke ondernemer kan opvallen, is door je folder het karakter van een nieuwsbrief of plaatselijke krant te geven. Een interview met een medewerker of informatie over hoe je samenwerkt met andere lokale ondernemers vinden veel mensen leuk om te lezen en vergroot de klantbinding.


4. Een herkenbare huisstijl - Zorg ervoor dat je folder past bij de huisstijl van je onderneming en goed herkenbaar is. Een consument ziet een blauwe folder tussen de andere reclames en weet meteen: dat is van firma x. 


5. Maak gebruik van meerdere mediakanalen - Door gebruik van meerdere mediakanalen, kan het ene kanaal het effect van het andere kanaal versterken. Kondig op je website of facebookpagina de nieuwe folder aan of verwijs in je folder naar een leuke actie op je website. 


6. Coupons - Coupons zijn een sympathieke en efficiënte manier om je onderneming onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Coupons geven consumenten het gevoel dat zij zojuist een cadeautje hebben gekregen. Dat is een heel krachtig gevoel. 

 

7. Meet het resultaat van huis aan huis verspreiding - Dat een reclamecampagne succes heeft, is te merken aan een toename van klanten. Ook kan je klanten vragen naar hun postcode, zodat je weet in welke postcodegebieden de folder de meeste impact heeft gehad. Hierdoor kan je in de toekomst een nog effectievere verspreidingscampagne opzetten.

Wil je jouw bedrijf of zaak middels huis aan huis verspreiding effectief onder de aandacht brengen? Neem dan contact op met JOH van de Kamp BV voor het laten verspreiden van folders!

• Tags: • 480 Woorden